Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés

1. Bankártyás fizetés (SimplePay)

Tudomásul veszem, hogy a Varsányi Pincészet Kft. (3351, Verpelét, Dózsa Gy. út 3/1) adatkezelő által a(z) https://varsanyibor.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, e-mail cím, lakcím, számlázási adatok és szállítási adatok.

Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff
Fizetési tájékoztató ide kattintva elolvasható.<

Bankkártyás fizetés esetén Ön a felhasználói felületen található ”Pénztárból” átirányításra kerül a OTP Bank biztonságos weboldalára, amelyen keresztül ténylegesen megtörténik a vételár kiegyenlítése.

Sikeres fizetéskor a pénzintézeti weboldal Önt visszairányítja a felhasználói felületre. Az esetlegesen sikertelen teljesítés alkalmával ugyanez történik, és Ön ismételten megkísérelheti a bankkártyája használatát vagy egyéb kiegyenlítési módot választhat. Pénzintézetünk a vételár teljesítése céljából csak az alábbi bankkártyákat tudja elfogadni.

 

2. Banki átutalás előre

Felhasználó a megrendelt termékek ellenértékét a visszaigazoló e-mailben található bankszámlára 3 napon belül köteles átutalni. Az összeg Szolgáltató bankszámláján történő jóváírását követően a Felhasználó jogosult a termék(ek) általa meghatározott módon történő átvételére.

Befizetéshez szükséges adatok banki átutalás választása esetén:

Bank: Kereskedelmi és Hitelbank Zrt
Számlatulajdonos: Varsányi Pincészet Kft.

Számlaszám:
10403507-35011170-00000000
Megjegyzés: megrendelő neve és a megrendelés száma

Banki átutalásnál minden esetben kérjük a megrendelő nevét és a megrendelés számát, vagy a vevő e-mail címét feltüntetni a megjegyzés rovatba (hiszen a megrendelő neve és a folyószámla tulajdonos neve nem minden esetben megegyező) a küldemény feladásának megkönnyítése és meggyorsítása érdekében.

 

3. Fizetés utánvétellel (házhozszállítás esetén)

Amennyiben a megrendelt termék futárszolgálattal kerül kiszállításra, lehetőség van arra, hogy a Felhasználó a megrendelés végösszegét a futárnak teljesítse készpénzben a megrendelt termék(ek) átvételekor.
Az utánvét díja: 400 forint

 

4. Személyes fizetés átvételkor 

Borszaküzletünkben (Verpelét Varsányi Vinotéka) személyes átvételkor készpénzzel vagy bankkártyával fizethet.